Nők a közéletben

1-8 megjelenítése a(z) 8 találatból.

NYEREMÉNYJÁTÉK: Nők a Közéletben, s a Talpra Magyarban is!

A Talpra Magyar musicel szervezői most adtak nekünk, tíz darab, páros belépőt és mi azt kisorsoljuk, hogy kedvezzünk olvasóinknak. Nem kell mást tenni csak...

Kell egy jó csapat: ZOÉ, ZOÉ és ZOÉ!

„Zseniális összeállítás” így lehet aposztrofálni Zoé egyedi, de ütős csapatát! Nemrég még csak a modellkedéssel és tanulással foglalkozó csinos, fiatal hölgy ma már komoly üzletasszony, életmód- és szépségtanácsadó!

A Dal című műsorban a nők taroltak!

Az Eurovíziós dalfesztiválra kijutni vágyok versenyében, lehet azt mondani, hogy a második középdöntőben az első három helyet nők kapták meg. A zenekarban fellépő Passed énekese is nő!

Orvosi tévedés miatt idegen asszony gyermekét szülte meg egy...

... lengyel anya! Tévedésből nem az anya, hanem egy idegen nő petesejtjét használták mesterséges megtermékenyítés során az észak-lengyelországi Szczecin orvosi egyetemének nőgyógyászati klinikáján, az egészségügyi miniszter...

Új főigazgatónő irányítja az egri kórházat

Tóth Ildikót bízta meg az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet főigazgatói, Nagy Máriát pedig a gazdasági igazgatói feladatok...

Átadta megbízólevelét Bogyay Katalin új magyar ENSZ-nagykövet

Magyarország elkötelezett az ENSZ munkája iránt, továbbra is fontosnak tartja, hogy annak aktív részese legyen, valamint azt, hogy a tagállamok párbeszédet folytassanak egymással - mondta a világszervezet főtitkárának Bogyay Katalin, Magyarország új állandó ENSZ-képviselője, amikor kedden New Yorkban átadta a megbízólevelét Ban Ki Munnak.

Átadta az amerikai külügyminisztérium a washingtoni magyar nagykövet elfogadó nyilatkozatát

Átadta az Egyesült Államok külügyminisztériuma Magyarország washingtoni nagykövetségének az új magyar nagykövet, Szemerkényi Réka elfogadó nyilatkozatát szerdán - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőosztálya csütörtökön az MTI-vel.

Visszatért a The Sun félmeztelen nőknek szentelt oldala

Visszatért csütörtökön a Page 3, vagyis a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap, a The Sun évtizedek óta félpucér hölgyeknek fenntartott harmadik oldala, amelynek csendes kimúlásáról napok óta cikkezett a brit sajtó.

Többet akarok!