Celebek

1-4 megjelenítése a(z) 4 találatból.

Shawn Mendes volt a tavaly év végi Victoria Secret divatbemutató sztárvendége

Ahogy minden évben a Victoria Secret divatbemutatókon jó szokott lenni a hangulat, mivel modellek között egy - egy aktuálisan híres és tehetséges zenei előadó szaladgál vagy csak éppen énekel!

Modellek a videóban, önreklám és jó zene! + VIDEÓ!

Fiatal művészek és modellek, ha összejönnek, íme az eredmény! Mi nem csak Támogatjuk, de örülünk is neki, hogy egy ilyen fiatallal teli klipet nézhet, nem mellesleg csinos fiatallal!

Christina Milian 31 éves

Christina Milian 1981. szeptember 16-án született, New Jersey-ben. Szülei kubai származásúak. Két testvére Elizabeth & Dannielle. 13 éves volt mikorLos Angeles-be költöztek, ahol késõbb Christina a színészi pályafutását is kezdte és Disney csatornáján vezetett mûsort

Jenna Elfman 41 éves

Született Jennifer Mary Butala néven, Los Angels, Kalifornia. Származását nézve horvát. Édesanyja Susan, édesapja Richard, õ a család harmadik gyermeke. 5 éves korától klasszikus balettet tanult, de visszatérõ bokaproblémái miatt 16 évesen abba kellett hagynia. A kaliforniai egyetemen diplomázott 1998-ban, majd utána a Beverly Hills Playhouse-ban folytatta.

Többet akarok!