Vinyil & Wood - Get Lost In Wonderland - magyar termék!


Két - három generációval régebben egy saját vállalkozás, sőt egy saját termék bevezetése, simán egy Friderikusz Showban való szereplést hozott egy - egy fiatalnak. Most már elmegyünk mellette, sőt - sajnos-, észre sem vesszük...

..., de én észre vettem! 


Sokat sétálok, szeretem a fővárosunk utcáit, annak zörejét és évről - évre egyre zsúfoltabb térköveit.

Az elmúlt hét évben mióta itt lakom, sokszor elsétáltam "egy" név és "egy" kiírás mellett. S míg nem egy este, egy baráti beszélgetés során bemutattak nekem egy agilis és tisztánlátó fiatalembert, aki nagy lendülettel mesélt egyedi boltjáról. Ahogy egyre többet kérdeztem és egyre többet árult el a boltról a srác, egyre jobban és jobban érdekelt a dolog. Mint kiderült nem csak, hogy mindenüket feláldozva, de munkahelyüket is ott hagyva vágott bele a nagy kalandba a három fiatal srác.

Van egy általános "magyar betegség", ha valakinek jól megy, vagy éppenséggel "bejön" egy üzlet, akkor nem mindenki boldog vele, vagy éppen velük. Jómagam és az a közeg akikkel együtt élek és tartom a kapcsolatot, ennek az ellentéte. Mindenki örül a másik sikerének és boldoggá tesz minket az, ha valakinek sikerül valami. Így van ez a "Vinyl & Wood - Get lost in wonderland" sikersztrojával is.

A boltot két fontos szerepkörben ismertem meg.


Az első azok az egyedi termékek, amiket máshol előtte nem igazán láthatott vagy vásárolhatott meg a hétköznapi halandó ember. Minden amit a Vinyl & Wood értékesít, olyan egyedi, hogy az csak na. :)  Fából, és egyéb olyan újrahasznosított anyagokból készülnek amivel biztosítva és támogatva van a természet védelme.
A bolt második igen magas színvonalú pillére, #Budapest belvárosában, az a kirakatzenélés.

Ami a legboldogabb és a legszebb az egészben, hogy sokan, sokféle módon próbálták már a budapesti éttermek, vendéglátó helységek kirakatban való zenélést, még is a Vinylben ragadt meg úgy, hogy az már "kultikummá" vált a fővárosban és mindenki meg szeretné nézni. Ajánlom figyelmetekbe, hogy egy - egy világsztár háta mögött, egy finom sör vagy csak egy kávé elszopogatásával, lépkedjetek egy sor; jobbrát, egy sor balrát.

Nagyon nagy élmény, garantálom!..., ja és közben anyucinak, apucinak is integethettek a neten, mert online megy az egész. Óriási ötlet és persze szórakoztatás, a Wood-s fiúktól.


Nem mellékesen a boltban nem csak termékeket lehet vásárolni, vagy egy lemezlovas zenéjét hallgathatjátok meg, hanem további ízbombákat is érezhettek az arcotokban, egy - egy saját gyártású sütivel. Nekem személy szerint a friss sajttorta a kedvencem.

Vinyl & Wood - Get lost in wonderland elérhetőségei:
#vinylandwood #getlostinwonderland #trend #style #magyar #divat #miderhu #daylaphu

Te jártál már a Vinyil & Wood - Get Lost In Wonderland, budapesti üzletében?