NYEREMÉNYJÁTÉK: Nők a Közéletben, s a Talpra Magyarban is!


A Talpra Magyar musicel szervezői most adtak nekünk, tíz darab, páros belépőt és mi azt kisorsoljuk, hogy kedvezzünk olvasóinknak. Nem kell mást tenni csak...


Egy csodálatos musicellel leszünk gazdagabbak hamarosan, a március 15. ünnepségsorozat alkalmából. A Talpra Magyar (bővebben: MUSICAL PREMIER: Talpra Magyar - március 15-én, a Papp László Arénában!), egy igazán modern de hően ábrázoló, a szellemiségnek és egyben a történelmünknek megfelelőn előadás lesz.

Rengeteg híres és egyben tehetséges művésszel. Mi nagyon drukkolunk nekik, hogy minél sikeresebb legyen az előadás és szeretnénk ezzel és egyúttal az olvasóinkat is arra invitálni, hogy játszanak velünk, amivel 10 darab páros belépőt nyerhetnek.

A nyereményjátékban mindenki részt vehet, ha megosztja cikkünket a mider.hu oldalról és az alulírott kérdésre megadja a helyes választ, amit utána nevével, elérhetőségeivel továbbít a szerkesztoseg@mider.hu e-mail címre.
Mindezt mától azaz március 01-től, március 11-ig tudja megtenni, mert március 12-én már sorsolunk is, amit szintén itt a cikk hozzászólásaiban (mider.hu-n) fognak tudni elolvasni.

Jó játékot, jó szórakozást!


Netán a biztosra akarnál menni és szertnél jegyet vásrolni, akkor azt ITT megteheted!


A musicel további elérhetőségei az interneten:

Weboldal
Facebook
Instagram

Melyik művésznő, nem szerepel a Talpra Magyar musicelben?